VK Polynomi

Kuva: Milzu Kuva: Milzu Kuva: Milzu Kuva: Milzu Kuva: Milzu

Perustiedot

Nimi: VK Polynomi (Polynomi) Rotu: Heinäsorsa
Syntynyt: 12.05.2007 Sukupuoli: Naaras
Kasvattaja: Vaalea Kuiskaus Omistaja: Milzu, Onnenapila

Luonne

Polynomi on rehvakas ja napakka sorsa. Se puolustaa melko tomerasti reviiriään muilta linnuilta, mutta hyväksyy kuitenkin yllättän helposti uusia jäseniä laumaan. Se valmistaa itselleen kuitenkin oman pesän, jonka lähettyville ei ole muilla asiaa.

Ihmisiin Polynomi suhtautuu aluksi melko varautuneesti, mutta tarkasti tutustuttuaan se viihtyy hyvin näidenkin seurassa ja kulkee joko kävellen tai lentäen ihmisen perässä aina häkkinsä ulkopuolella. Se ei ole kovinkaan taipuisa tottelemaan luoksekutsua, mutta karkaamisen varaa silti Polynomin kanssa ei ole. Se ei uskalla rohkeaa esittämisestä huolimatta lähteä lainkaan minnekään uuteen paikkaan ilman ihmistä.

Kyllä se joitakin temppuja varmasti oppii, kunhan tarpeeksi kauan sen kanssa harjoittelee. Bravuurinaan se osaa vakkua pyynnöstä, kunhan ruokaa on näköpiirissä.

Luonne: Vaalea Kuiskaus

Suku

Polynomin isä on Derivaatta ja emä on Minerva Nou Nou Alfa.

Polynomin sisaruksia ovat k. VK Hyperbeli, k. VK Raja-arvo, k. VK Hypotenuusa, n. VK Stemniza Beta, n. VK Algebra, n. VK Satunnaismuuttuja ja n. VK Binomi

Kilpailukalenteri

Polynomi tuli viidenneksi (kahdeksasta osallistujasta) Vaalean Kuiskauksen järjestämässä uintikilpailussa 30.12.2007. Ohjaajana toimi Kuiskaaja.

Jälkeläiset

Isä Syntyi Jälkeläiset
- - -